Еднолицеви матраци

В каталога ни ще откриете огромно разнообразие от висококачествени еднолицеви матраци. Изработени внимателно до последния детайл, нашите модели ще направят съня Ви пълноценен и здравословен, а почивката – в очаквано с нетърпение преживяване. Матраците са произведени от първокласни материали и притежават до три години гаранция в зависимост от модела.

еднолицеви матраци

Моделите са проектирани със стабилна рамка от суха иглолистна дървесина с височина между 16 и 25 сантиметра и могат да бъдат поръчани в петнадесет различни размера – от 72/190 до 200/200, като предлагаме и производство на артикули с нестандартни размери. Изберете Вашия матрак с пакетирани индивидуално пружини “Покет” или “Бонел” и първокласна SD, HR и мемори пяна, които Ви гарантират устойчивост, комфорт и здравословна позиция на тялото.

Еднолицеви матраци за здрав и комфортен сън

Моделът “Роял” е с ядро “Покет” и два слоя мемори и SD пяна. Калъфката е изработена от капитониран памучен плат, под който се намира олекотен филц “Spunbond” с цел защита, както и дунапрен и силиконова вата. Еднолицев матрак “Антрея” е с един слой първокласна HR пяна, а моделът “Покет Стандарт” е съставен от два слоя качествена SD пяна.

Ядрото на еднолицевия матрак “Лукс” е изградено от пружинен пакет “Бонел”. Пружините са 120 броя на кв. м., с двойно закалени стоманизирани спираловидни чашки с височина 16 см. и диаметър 8,5 см., а дебелината на телта е 1,4 мм, подсилени ъгли и метална щанга. Пружинният пакет е обвит с първокласна HR пяна и иглонабит латексов филц. Под калъфа, който е изработен от капитониран памучен плат, има силиконова вата и олекотен филц “Spunbond”, които защитават. Подобен е и моделът “Престиж” с 2 самостоятелни слоя качествена SD пяна.

Разгледайте и параметрите на еднолицеви матраци “Комфорт Мемо” и “Комфорт D” с ядро от високачествена мемори и SD пяна с плътност Т25. Ядрото на модела “Комфорт” е съставено от пружинен пакет “Бонел”, покрит с ватин и иглонабит латексов филц.

Еднолицевият матратк “Диво D” притежава ядро от полиуретанова пяна с 10-сантиметрова височина. Калъфът на модела е изграден от полиестерен капитониран плат, а под него е поставена силиконова вата и олекотен защитен филц от типа “Spundbond”. Ядрото на матрака “Диво” е изградено от пружинен пакет “Бонел” и е покрито с ватин и иглонабит латексов филц. Калъфът е изработен от полиестерна капитонирана дамаска, под която е поставена силиконова вата и олекотен филц тип “Spunbond” с цел защита. Всеки модел има максимално допустимо натоварване в зависимост от размерите.

Забравете за неудобните легла, заради които се събуждате изморени и недоспали. Пълноценният живот започва с еднолицеви матраци “Вики”, които подобряват Вашия тонус и осигуряват спокойствието и комфорта, които тялото Ви заслужава.