Френски легла

Изберете практично и естетически издържано решение за обзавеждането на хотели, къщи и вили за гости, като заложите на френски легла с отлични характеристики. Те са един от най-иновативните продукти на пазара, благодарение на неповторимия комфорт, който внасят към всяко помещение. Тапицираната им основа ги отличава от останалите модели, а това, че могат да се използват както от еднолицеви, така и от двулицеви матраци, ги прави още по-предпочитан избор.

Предимство на единичните модели френски легла е, че лесно могат да се трансформират в удобна спалня за двама. Независимо дали ще изберете този вариант, или двоен, комфортът за Вас или Вашите гости ще бъде гарантиран от комбинацията на легло с подходящ матрак от нашата селекция.

френски легла
colors

Какво прави нашите френски легла перфектния избор?

Предлаганите от нас модели притежават стабилна основа, изработена от иглолистна дървесина с отлични характеристики за максимално дълготрайна употреба. За да се погрижим за естетическия вид и мекота на нашите легла, обличаме конструкцията в здрав

памучен плат и силиконова вата. По желание на клиента можем да тапицираме леглото и в широка цветова гама от текстил и еко кожа. Освен красивия си вид, френските легла са и изключително лесни за пренасяне, което също допринася за тяхното търсене за домове, вили, хотели или къщи за гости.

Споделете ни как си представяте перфектното легло и ние ще го създадем за Вас, изцяло съобразявайки се с Вашите желания. Всички матраци, предлагани от Матраци ВИКИ, са подходящи за разнообразието от размери на нашите френски легла – подарете си комфорта, който заслужавате!