За нас

Производство

Фирмата е създадена през 2001 г., като основна ѝ дейност е производството на пружинен пакет тип “Бонел”.

От 2004 г. започва производство на матраци – еднолицеви и двулицеви.

Независимо от малкия си мащаб на производство, фирмата бързо завоюва своето място на пазара благодарение на качествените материали, професионализма на работещите в нея и не на последно място правилната пазарна ориентация.

Производствените възможности на фирмата нарастват от 3 до над 20 артикула и 130-140 матрака за ден, обхващащи всички нива на комфорт и размери. Фирмата се е наложила в страната като един от големите производители и доставчици на матраци, обслужваща борси за матраци, хотели и над 70 магазина. Печели обществени поръчки за обзавеждане на над 50 детски градини в страната, както и общежития в Студентски град – София и Пловдив.

Притежаваме развита инфраструктура със складова база и пълна производствена линия в София с напълно затворен производствен цикъл – от изходните суровини до готовият продукт.

Качество

Въведен е качествен контрол на всички нива: входящ, междинен и краен, което води до високо качество на продукцията, съответстваща на всички Европейски стандарти и екологични норми.

В момента работим с обновена машинна база, което дава възможност да се произвеждат повече матраци с изключително високо качество, а също така да се увеличи броят на клиентите.