За нас

Фирмата е създадена през 2001 година с основна дейност производство на пружинен тип Бонел.

През 2004 година e създадена марката Viki с която се поставя началото на производството на матраци. След години на усилена работа и наемане на нови производствени мощности увеличава произвежданите модели от 3 на над 15 като на ден достига до 100 произведени матрака. Независимо от малкия си мащаб на производство, бързо завоюва своето място на пазара благодарение на качествените материали, професионализма на работещите в нея и не на последно място правилната пазарна ориентация.

Фирмата се налага на пазара като един от големите производители матраци като обслужва над 200 търговски обекта, множество хотели и печели редица обществени поръчки за обзавеждане както в столицата така и цялата страна.

През 2018 година изгражда собствена производствена и складова база в гр. Костинброд, която дава възможност за затваряне на производствения цикъл. Закупуват се нови производствени мощности и моделите, които се произвеждат, нарастват на над 40 и произведените матраци и тапицирани легла за ден на над 250. Въведен е качествен контрол на всички нива – входящ, междинен и краен, което води до високо качество на продукцията съответстваща на всички Европейски стандарти и екологични норми.